רפי

קיבלתי דוח היום על אי מתן זכות להולך רגל במעבר חצייה 500 ש"ח

שלום לכולם בד"כ אין לי עברות תנועה היום ביצעתי פנייה שמאלה לרחוב חד סיטרי ומיד עצר אותי שוטר על זה שלא נתתי זכות קדימה להולכת רגל במעבר חצייה יש ברשותי סרטון וידיאו ממצלמת הרכב שמראה שאף אחת לא עברה את הכביש לפני שפניתי שמאלה יש הולכת רגל שהייתה על הכביש וניתן לראות השוטר רשם לי בדוח שלא נתתי לה לעבור הסרטון בקישור הבא אשמח לתגובה https://drive.google.com/file/d/0Bz-uQ9vm1QbfbUdnNjdSeUsxSkU/view קיבלתי דוח על סה"כ 500 שקל זה המון

עו"ד שי גלעד

לאחר תיקון התקנה , הולכת הרגל לא צריכה להיות על מעבר החצייה .מספיק שהיתה בסביבה והראתה כוונה לחצות . בסרטון רואים בפירוש את הולכת הרגל עם חולצת הפסים מצוייה על מעבר החצייה ובמהלך החצייה. לא נראה לי שיש לך טענה רצינית כנגד הדו"ח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה