משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהנסיעה במהירות מופרזת

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

נסיעה במהירות מופרזת

חופ
חופית

קיבלתי אתמול בדואר 2 מכתבים מימים צמודים על נסיעה במהירות של 116 ו118 בכביש בו המהירות המותרת 70 קמש. שתי העברות צולמו באותו מקום. נראה לי כי המהירות המצוינת מאוד גבוהה אבל אין לי דרך להוכיח אחרת.במכתב אין דוח אלא ציון של 19 נקודות ומצויין כי אקבל הזמנה לדין או לחקירה. מה עליי לעשות והאם אני יכולה לקבל שלילה? יש לי 20 שנה רשיון ללא בעיות בעבר.

RE:
שי
עו"ד שי גלעד

מה שהתקבל זוהי הודעה על ביצוע עבירה שנועדה לעצור את מרוץ ההתיישנות מטעמה של התביעה המשטרתית ולאפשר לך לאתר את הנהג שביצע אתצ העבירה במידה ולא הבעלים הרשום- הוא זה שנהג. בקרוב התקבלו גם הזמנות לדין. מהירויות של 117 ו-118 קמ"ש כשהמהירות המותרת היא 70 קמ"ש הינה מהירות גבוהה מאד המתקרבת למהירות שהיא כפולה מזו המותרת. בהחלט ישנה סכנה לפסילת הרישיון.