קובי

מה יכול להיות העונש על נהיגה במהירות 119 קמ"ש בדרך עירונית?

צולמתי במצלמה חדשה מפוריקט א3, צולמתי במהירות של 119 קמש בדרך עירונית ובמקום מותר 60 קמש זאת אומרת חריגה של 59... הנני נהג צעיר (מתחת ל 21) אבל לא נהג חדש. אין לי עבירות קודמות כלל. מה יכול להיות העונש?

עו"ד שי גלעד

על עבירות של נהיגה בנהירות מופרזת באופן קיצוני הטילו בתי המשפט עונשים חמורים עד מאסר בפועל. במקרה שלך, אני מעריך כי עונשך יהיה פסילה בת מספר חודשים ועונשים נלווים אחרים. לידיעתך, גם בעבירות המצולמות באמצעות מצלמות א3 ניתן לגלות פגמים ולהגיע להסדרי טיעון קלים ולפיכך אציע לך להוועץ עם עו"ד המתמחה בתחום. למידע נוסף ראה באתרי : www.sgilad-law.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה