יעקב ש

שלילת רשיון בעקבות עבירה על תנאי

לפני כשנה וחצי נעצרתי על נהיגה במהירות 143 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש. נשפטתי לפני שופטת שהטילה עליי קנס של 1100 ש"ח ותנאי של 3 שנים (היא החליטה לא לקחת את הרשיון מכיוון שעברי נקי 18 שנה אחורה). היום הגיע אליי צילום ממצלמת מהירות עם קנס של 750 ש"ח על מהירות 108 קמ"ש בכביש של 80 קמ"ש (שהייתי בטוח שהוא 90). האם רשיוני ישלל? אם כן, לכמה זמן מוערך?

עו"ד שי גלעד

מדובר בהודעת תשלום קנס שאינה מפעילה את העונש המותנה. כל עוד לא תבקשי להשפט ולא תגיעי לבית משפט, בתשלום הקנס יסתיים העניין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה