מורן

בתאונת דרכים- משאית פגעה בפגוש אחורי של הרכב שליי

קרתה תאונה בשדרות ירושלים תל אביב היו 2 מסלולים פסים לבנים אחר כך נשנו לצהובים כלומר של תחבורה ציבורית, אני נסעתי לפני פסים צהובים בימין ועקפתי את משאית שנמצא בשמאלי ואז משאית פגעה בפגוש של הרכב שלי מצד שמאלי מאחורי. נהג המשאית טען שאני אשמה משום שעקפתי מימין. אודה לך על תשובתך ומה נראה לך שכדאי לתבוע?

עו"ד שי גלעד

מהתאור לא ברור אם המשאית סטטה לנתיב נסיעתך. אם כך, הרי שבוודאי מירב האשמה על נהג המשאית. בכל מקרה , בתביעות נזק רכוש , תמיד ימצא אשם תורם על המעורב כך שיתכן שלא כל האשמה תוטל עליו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה