גימי

עונש נהיגה בלי מלווה + עקיפה מימין

נהגתי רכב פרטי לאח שלי בלי מלווה לצורך דחוף מאוד , עצר אותי שוטר באמצע כביש 6 , ונתן לי דוח על עקיפה מימין (שלא עשיתי) ושלילה 30 יום , והפקדת הרכב 30 יום , ובית משפט בסוף השנה , ישלי עורך דין שהקדים לי תבית משפט לעוד 4 ימים מעכשיו בגלל לשחרר תרכב ולשחרר תרישיון כלומר לשפוט אותי עכשיו . עכשיו אני רוצה להבין מה העונש שאני אמור לקבל בבית משפט .

עו"ד שי גלעד

מלאכת הענישה , שיקולים רבים לה. היא אינה מכונה אוטומטית שיש לה תעריפים קבועים מראש. מאחר וציינת שיש לך ייצוג משפטי, אני בטוח שהמייצג שך יוכל לבצע את עבודתו נאמנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה