דוד

סמכות שופט תעבורה להמתקת עונש

במידה וקיבלתי קנס ונקודות על עבירה שאני מודה שביצעתי. יש לי עשרות שנים עבר נקי. העבירה היא נסיעה בשול בבקשה להמרה לאזהרה, לא אישרו. האם כדאי ללכת למשפט ולבקש המרה לאזהרה או שזה בעל סיכויי הצלחה נמוכים ואף ייתכן שהנקס יוגדל במשפט.

עו"ד שי גלעד

לשופט אין סמכות להמיר אישום באזהרה והוא רשאי להחמיר או להקל בעונ מעבר לקנס שבצד ברירת המשפט

עו"ד שי גלעד

לשופט אין סמכות המרה באזהרה אך יש סיכוי שהוא יקל בעונש.ישנו גם סיכון שהוא יחמיר מעבר לקנס שבדו"ח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה