שגיא

קנס על מטען שאינו מחוזק היטב במשאית

שלום, קיבלתי דו"ח על מטען שלא מחוזק היטב. בדו"ח שקיבלתי, השוטר הביא לי את העותק של הדו"ח, ובקושי מבינים מה הוא כתב וגם בקושי רואים על העותק, הוא לא עבר ממש חזק על זה, ציינתי זאת בפניו באותו הזמן והוא אמר שזה בסדר. אני חייל משוחרר וזו פעם ראשונה שעוצר אותי שוטר, כיבדתי אותו וניסיתי להסביר אך זה לא עזר. השאלה שלי מה ניתן לעשות אם "התיאור" לא מובן וקריא לי?

עו"ד שי גלעד

ניתן לפנות ליחידה האוכפת ולדרוש שחזור הדו"ח או לפנות למפנ"א (ת.ד. 120 פ"ת) ולבקש מחיקת הדו"ח או לחחילופין שישלחו אותו משוכתב לביתך.

עו"ד שי גלעד

ניתן לפנות ליחידה האוכפת ולבקש לצלם מן המקור או אף לדרוש שהדו"ח ירשם מחדש ובצורה ברורה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה