ויקטור

הזמנה למשפט בעקבות נסיעה מעל המהירות המותרת

שלום רב, קיבלתי הזמנה למשפט על נסיעה של 33 קמ"ש מעל המהירות המותרת בדרך עירונית, ע"י מצלמת מהירות (א/3). העבירה התבצעה כביכול ב2015 והמשפט יהיה רק בנובמבר 2017. הבעיה היא שהתמרור המעיד על כניסה לדרך עירונית רחוק מאוד מאותה הצומת ועד אותה נקודה אין אף תמרור אחד שמזכיר על המהירות המותרת. האם זה תקין? האם זה נכון שאם מקבלים את הדו"ח/כתב אישום מעל 4 חודשים ממועד התאונה אז אפשר לטעון להתיישנות? מה האפשרויות שלי עוד אם אין בעברי הרשאות קודמות? תודה,

עו"ד שי גלעד

כיום מדובר בעבירה מסוג ברירת משפט. אי לזאת, סביר שבית המשפט יסיים את התיק בקנס של 1,500 ש"ח. תוכלי לשכנע אותו להפחית בקנס אם עברך התעבורתי תקין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה