סימה

דוח משטרתי על שימוש בפלאפון

בדוח שקיבלתי רשום שיש צילום משטרתי ביקשתי להישפט מאחר והשתמשתי הדיבורית והשוטר ראה שהדיבורית מופעלת כי השיחה היתה בתוקף השוטר טען שהחזקתי את הפלאפון ביד ואני זוכרת אם אכן כך אני מעוניינת לראות את הצילום המשטרתי ויש לי דיון בבית משפט ב21/8 איך אני מבקשת לראות את הצילום בכדי שאדע אם לבקש הקלה על העונש או להישפט?

עו"ד שי גלעד

כל נאשם זכאי לצלם את חומר הראיות שבתיק המשטרה. יש לפנות ללשכת התיעות המטפלת בדו"ח ולבקש לצלם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה