אלי לנקי

התייעצות לגבי אשמה בתאונת רוורס

שלום וברכה! רוצה להתייעץ איתכם לגבי אשמה בתאונת רוורס לבדיקה האם אוכל להגיש תביעה. אשתי בהריון מתקדם חנתה בחנייה פתוחה ומעט ארוכה, כשהיא נכנסה לרכב עם ילדי הקטן היא התחילה לעשות רוורס לאט לאט במטרה לצאת מהחניה, מימינה עמד רכב מסחרי שהסתיר לה את המשך החניה( היציאה מהחניה מצד שמאל לרכב שלה). באותה עת, הגיע רכב הסעות ארוך בנסיעת רוורס מהירה את כל החניה, פשוט נסע ברוורס את כל החניה ולא חשב להסתובב, הוא נכנס ברכב של אשתי ממש קרוב לדלת שילדי ישב, אשתי נבהלה ממש והיה לא נעים. למרות ששניהם יצאו ברוורס אני חושב שהנהיגה שלו הייתה חסרת אחריות ויכלה לגרום נזק גדול יותר ואפילו אם היה ילד על הכביש שלא היה רואה אותו. מה דעתכם? האם יש פה מישהו שיותר אשם? תביעה היא אופציה? קישור לשרטוט: http://www.interload.co.il/upload/9106656.jpg תודה!

עו"ד שי גלעד

אני מבין שמדובר בעניין אזרחי ובעניין גובה הנזק שנגרם. צריך לבחון במדוייק את הנסיבות ולראות האם האופציה של נסיעה אחורנית הייתה האופציה היחידה של שניהם . למי שהייתה אופציה אחרת, תוטל עליו אשמה גדולה יותר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה