מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
לא זוכרת שפגעתי ברכב חונה ויש עדת ראיה שראתה
שלום התקשרה אלי בעלת רכב שטוענת שלפני עשרה חודשים פגעתי בה עם מכוניתי והסבתי נזק ל2 הדלתות של הרכב שלה .לטענתה זה היה בחניה של הסופר המקומי.היא נשענת על עדת ראיה שטוענת שראתה אותי וצילמה את הרכב שלי.אני לא זוכרת כלל מקרה כזה.אני כן קונה בסופר הזה וזו אכן מכוניתי.האם יש לה עילה לתביעה? ומה הסיכויים?
כדאי שתמסרי לה את פרטי הביטוח שלך ובמקביל תודיעי לביטוח את גרסתך. אם יש לה עדת ראייה שרכבך פגע, היא עשוייה להגיש תביעה אזרחית ואף תלונה פלילילת למשטרה