ברק

נהיגה במלגזה ללא רישיון

שלום רב רציתי לשאול ולברר מה העונש לבחור בן 25 שנתפס נוהג על מלגזה? יש לו שלילת רישיון שנה פלוס על רכב רגיל b (נתפס בעבר על נהיגה בשכרות ישב מאסר של שנה וחצי לפני כשנתים בערך) עדין יש לו שלילה רישיון אבל הוא נוהג במלגזה במפעל. והמנהל בעבודה יודע שיש לו שלילה ובכל זאת מאשר שהוא ינהג על המלגזה. מה העונש לבחור שנוהג על המלגזה?

עו"ד שי גלעד

העבירה היא חמורה ובית המשפט העליוןן כבר קבע שהעונש הראוי לנהיגה בפסילה הוא מאסר ואולם, הענישה בתעבורה אינה "מכונה אוטומטית" וכל מקרה נבחן לגופו.

ברק

במידה ובן אדם רוצה להתלונן לאן הוא צריך לפנות לדווח על עברה פלילית זו מבלי שידעו שזה הוא כמובן! מחשש...

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה