שירה

תביעה בגין ירידת ערך רכב , לאחר תאונה שלא באשמתנו

לפני כשנתיים, בני נסע באור ירוק, כשלתפע עברו במעבר חצייה באדום, נוסעי באופניים חשמליות. בכדי לא לפגוע בהם, הוא סטה שמאלה, נתקע בעמוד,פגע ברכב נוסף, הרכב הושבת כליל (הבן יצא בשלום !) המשפט טרם התקיים, זה מול חברות הביטוח. השאלה שלי אם יש לנו זכות לתבוע את רןכבי האופניים בכך שלא קיבלנו את מלוא שווי הרכב מחברת הביטוח.

עו"ד שי גלעד

עפ"י התאור , היה לרוכבי האופניים חלק בארוע התאונה. אי לזאת בהחלט ישנה עילת תביעה כנגדם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה