יהודית

בקשה להישפט לאחר שסורב ערעור להמיר דו"ח תנועה באזהרה

ברשותי רישיון נהיגה כ-6 שנים. לאחרונה צולמתי נוסע במהירות של כ-91 קמ"ש במקום המורה לנסוע במהירות של כ-70 קמ"ש. קיבלתי דוח על סך 750 שח ונקודות. ביקשתי להמירו באזהרה מאחר וגיליון ההרשעות שלי נקי וקיבלתי תשובה כי אני לא עומד בקריטריון הוותק של כעשר שנים לפחות וכי נסיבות מעשה העבירה ועושה העבירה אינם בגדר המקרים בהם ניתן להמיר דוח זה... האם מומלץ לי לבקש להישפט במקרה זה? אודה לתשובתך.

עו"ד שי גלעד

אם אכן עברת את העבירה, בקשה להשפט לא תועיל שהרי גם בבית המשפט תורשע אלא ששם עלול בית משפט להחמיר עימך בעונש

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה