אביב

דו"ח על חניית רכב בחוף הים

לפני מספר חודשים החניתי את בכבי החוף הים , לגבי המרחק לדעתי הוא גבולי קרוב מאוד ל-100 מטר לאחר שלושה חודשים קיבלתי קנס של 1000 ש"ח . לקנס היתה מצורפת תמונה של הרכב שלי (צבע כחול) ולא ניתן לאמוד את המרחק מהמים לפי התמונה ובדו"ח נכתב שהרכב בצבע שחור. יש לציין שהמקרה היה בלילה. האם ישנה אפשרות להגיש בקשה לביטול הדוח עקב טעות בדו"ח?

עו"ד שי גלעד

אם מצאת פגמים בדו"ח תוכל לפנות למרכז לפניות נהגים ארצי ת.ד. 120 פ"ת בבקשה לביטולו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה