אהרון

שלילת רישיון מלפני כמה שנים

שלום רב, הנני נהג משאית במקצועי לפני כמה שנים לערך ב 2011 קיבלתי שלילה על נהיגה תחת אלכהול!!! לשנתיים. דאז לא גרתי בבית הורי ומכתב מבעת המשפט הגיע לשם ובזמנו אחי אמר לי שקיבלתי 3 חודשי שלילה. הצטרכתי היום לחדש את הרשיון ומהשגעתי למשרד ברישוי שהפנה אותי לבית המשפט הסתבר שהייתי צריך להפקיד בבית משפט את הרישיון עצמו בעת שנתנו לי שלילה אך לא היה בדעתי על כך לא היה לי כסף לעורך דין אז. אני לא יודע מה לעשות? הפקידה שם אמרה לי שאפקיד את הרשיון ויתחילו לחשב לי את הפסילה מעכשיו רק. אני אאבד את מקום עבודתי וזה יהיה רע מאוד.מיזה שנים אני נהג משאית. בנתיים בעצת הפקידה שלחתי בקשה לביטול גזר הדין ניסחתי שם שזוהי פרנסתי ומצבי הכלכלי קשה. מה ניתן לעשות בנושא??? אסור לי לאבד את העבודה ...מצדי שביום יום לא יהיה רישון רק העבודה חשובה לי!! בבקשה אודה לעזרה אהרון

עו"ד שי גלעד

אם נימוקי הבקשה לביטול יתקבלו, תוכל לשטח טענותיך בפני בית המשפט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה