נטע

רענון נהיגה - רישיון בתוקף - ביטוח

שלום, יש לי רישיון מזה 12 שנים ומעולם לא קיבלתי זימון לרענון נהיגה. לפני כמה שנים שילמתי אגרת חידוש רישיון נהיגה וקיבלתי בדואר רישיון נהיגה בתוקף עד 2021. כלומר המצב הוא שהרישיון שלי בתוקף אבל מעולם לא עשיתי רענון נהיגה. חברה שאלה מורה בקורס רענון נהיגה והוא אמר לי שאני לא מכוסה ביטוחית במקרה של תאונה למרות שהרישיון שלי בתוקף, האם זה נכון? תודה רבה! לא מצאתי שום סימוכין לכך ואשמח לדעת ולהפיץ את האמת

עו"ד שי גלעד

את התשובה לשאלה יש למצוא בתנאיי פוליסת הביטוח אך ככל שהרישון תקף, אנני רואה כל בעייה ביטוחית

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה