מרדכי כהן

ישנו תיק תעבורה שהוצא נגדי בתיק התביעה שוטר אחד טוען שאני עם הרכב על המעבר ובוחן נוסף שטוען שאני מחוץ למעבר

כאשר אני הסתובבתי מימין לימין עוד לא סיימתי את הסיבוב ראיתי הולך רגל הולך באור אדום ישר בלמתי הרכב עדיין לא היה על המעבר אלה אלכסונית אליו ההולך רגל ביים פגיעה כביכול של מי הטענה תתקבל

עו"ד שי גלעד

התאור שלך מאד לא ברור אבל התקנה לגבי מעבר חצייה תוקנה כך שגם אם נדמה לך שהולך רגל עומד לחצות את מעבר החצייה , עליה לעצור ולאפשר לו זאת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה