דורי דורי

מכרתי את הקטנוע שלי למישהו, ביצענו זיכרון דברים אך הוא נמנע מלבצע העברת בעלות, מה אפשר לעשות? מה הסיכונים?

מכרתי את הקטנוע שלי למישהו, ביצענו זיכרון דברים אך הוא נמנע מלבצע העברת בעלות, מה אפשר לעשות? מה הסיכונים? יש לי צילום ת.ז. שלו וכמובן זכרון דברים חתום.

עו"ד שי גלעד

הסיכון גדול מאד שכל כל עבירה שמתבצעת מבלי שנתפס הרוכב, תוטל על הבעלים. זה יכול להתחיל בעבירה חנייה ולהסתיים בתאונת פגע וברח. חשוב להעביר בעלות או לפחות לקבל מהרוכש תצהיר ממתי הקטנוע בחזקתו ושהוא אחראי לכל עבירה ממועד זה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה