אורן ברוך

רענון נהיגה הופתעתי לגלות שרישיוני לא יחודש ללא הקורס רענון!(מעולם לא קיבלתי דוח או עברה כזו או אחרת)מה שנראה לי מופרח בסיפור שיש לי רישיון משנת 2004

החוק יצא רק 2011 אם איני טועה אך בכל מקרה קורס זה נועד לנהג צעיר בחמש שנות הנהיגה הראשונות אני נוהג קרוב 14 שנה וכרגע אני מוחזק בן ערובה מול משרד הרישוי שדורש קורס רענון במתן חידוש ושוב אציין מעולם לא היית לי כל עברת תנועה ולכן כל זה נראה לי לא הגיוני אשמח לדעת האם יש דרך לערר ולא לגרום לי לאבד שני ימי עבודה אני עצמאי וזה לא אפשרי והרכב חלק בלתי נפרד מהעסק שלי תודה רבה והמשך יום טוב

עו"ד שי גלעד

לא ברור כיצד קיבלת זימון לקורס ריענון. היתכן שמדובר בקורס בנהיגה נכונה עקב צבירת נקודות?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה