אהד

בקשת המרת דו"ח לאזהרה

שלום רב, לפני שבוע עצר אותי שוטר הואיל והרכבתי אופניים על גבי הרכב ולא ניתן היה לזהות את מס' לוחית הרישוי. השוטר שאל אותי מתי לאחרונה קיבלתי דו"ח תנועה, השבתי כי מעולם לא קיבלתי (12 שנה על הכביש). האחרון השיב כי יבדוק זאת במסוף וייתכן כי אקבל אזהרה בדואר. לאחר המתנה של כ10 דקות הגיע אלי הדוטר הנוסף שהיה בניידת ונתן לי דו"ח תנועה ע"ס 250 ש"ח. מהלך תמוה לכשעצמו. האם ניתן לערער ולהמיר את הדו"ח באזהרה?

עו"ד שי גלעד

ניתן לערער וניתן לבקש להמיר באזהרה. לשוטר סמכות המרה אך במידה וסירב ניתן עדיין לפנות למרכז לפניות נהגים ארצי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה