אלון

משפט תעבורה שנערך ללא זימוני

היום קיבלתי פסק דין מרשיע, למשפט תעבורה בו הואשמתי, אך כלל לא קיבלתי זימון אליו. עבירת מהירות שצולמה ממצלמה, מהירות 40 קמ"ש מעל המותר. הדו"ח עם הצילום נשלח אליי, אך נכתב בו שאקבל בשלב מאוחר יותר זימון למשפט, אליו נערכתי. להפתעתי קיבלתי את תוצאות המשפט היום, קנס בסך 1500 שח, ללא ידיעה שהמשפט נערך! התכוונתי להגיע למשפט, להודות בעובדות , אך יש לי נסיבות מקלות רבות, אותן לא זכיתי להציג. האם ניתן לערער על ההרשעה? לבטלה? אם כן, היכן עושים זאת? תודה מראש על תשובתכם!

עו"ד שי גלעד

פונים לבית המשפט בבקשה לביטול פסק הדין שניתן בהעדר ומפרטים את נסיבות אי ההופעה ואת הטיעונים שביקשת להעלות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה