דרור

חנייה באזור לא מסומן בצמוד למדרכה אפורה - קבלת דוח על אי תשלום אגרת חנייה

חנייה בצמוד למדרכה (לא מסומנת כלל) "מדרכה אפורה" גיליתי דוח בסך 100 ש"ח על חנייה ללא תשלום אגרת חנייה.שלט המציין זאת נמצא רק בתחילת הרחוב - חוקי??? "העבירה" בוצעה ברחוב ויצמן 23 בנס ציונה -יש צילומים המראים כי העירייה לא סימנה את המדרכה כנדרש וכיוון שאיני מכיר את העיר חשבתי לתומי כי ניתן להחנות שם. האם ניתן לחייב בדוח מקום בו לא מסומנת המדרכה עצמה? זה חוקי? או נמצא בתחום האפור, כיוון שיש שילוט בתחילת הרחוב (רחוב עסקי לא של דיירים ובתים). מה ניתן לעשות?לפנות לעירייה? להגיש מכתב בקשה לביטול? לצרף תמונות? תודה מראש

עו"ד שי גלעד

פורום זה אינו עוסק בענייני חנייה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה