עמי

גניבת לוחית רשיון וקבלת דו״ח מהירות כוזב

לפני כשנתיים נגנבה לוחית הרישוי של הרכב שלי, התלוננתי במשטרה. לפני מספר חודשים קיבלתי דו״ח מהירות נק׳ +סכום. ניגשתי לאחר תיזוזים רבים למשטרה הקרובה אלי והגשתי תלונה נוספת על זיוף הלוחית כמוכן על כך שאינני הנהג בתמונה (צילום בחושך אבל רכב אחר). התלונה שלי בוטלה ועכשיו אני מקבל דו״ח+ריבית.

עו"ד שי גלעד

אם קיים בידך תעוד על הגשת התלונה , יש באפשרותך להגיש בקשה להארכת המועד להשפט. תוכל לפרוש טענותיך בפני בית המשפט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה