י. פ.

דוחות על רכב שהורד מהכביש לפני שנים, והמספר (לוחית מזוייפת) צובר דוחות מהירות

רכב ישן הורד מהכביש לפני שנים ונמסר לפירוק. כעבור 3 שנים של שקט, החלו להגיע דוחות מהירות בתדירות גבוהה. הרכב שבמצלמות שונה בסוג וצבע מהרכב המקורי. משרד הרישוי טוען שאין אפשרות לבטל כל קשר ביני לבין הרכב שהועבר לפירוק והורד מהכביש, שם הבעלים האחרונים הוא שנשמר. משטרת התנועה קבלו הוכחות ובטלו דוחות קודמים אך לא שמים סוף לשליחה של דוחות עתידיים. המשטרה עצמה סוגרים כל פעם את התלונה למחרת ההגשה, ולא מחפשים את העבריין, למרות שיש נתונים- מספר רישוי, תמונה של סוג רכב וצבע, ומקום בו הוא נקלט במצלמה, שוב ושוב. לפיכך, התופעה נמשכת. השאלה- האם יש דרך לשים לזה סוף?

עו"ד שי גלעד

התאור המפורט מסוכן ביותר ואף יכול להביא לארועי תאונות פגע וברח שלא ניתן יהיה לאתר את העבריין. אני מציע לכתוב מכתב למפקד משטרת התנועה עם עתקים לראש אגף התנועה והמפכ"ל ולהדגיש את חומרת העניין. נראה כי אז תפתח המשטרה בחקירה רצינית יותר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה