דנה

דו"ח בגין נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית

שלום רב, קיבלתי דו"ח, בצירוף צילום רכבי, בגין נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית. יש לציין כי נסעתי בנתיב זה מאחר והוייז הוא שהטעה והעלה אותי לנתיב . מיד לאחר פניתי הבחנתי בכך ובמקום הראשון האפשרי עברתי לנתיב הרגיל. מבקשת לדעת : 1. האם ניתן מטעם זה לבקש לבטל את הדו"ח. 2. האם יש נקודות בגין עבירה זו.

עו"ד שי גלעד

לא ציינת את הסעיף בו האשימו אותך ולכן לא ניתן לבדוק אם יש בצידו נקודות. בכלך מקרה , חובה היה לציין על גבי הדו"ח אם יש בצידו נקודות וכמה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה