טליה שי

קבלת דוח על מהירות שנתפסה דרך מצלמה

קיבלתי דוח על מהירות של 107 קמ"ש בכביש של 80 ונשלח לי דוח הביתה. אני נהגת צעירה-9 שנים רישיון. אני רוצה לערער על הדו"ח. הבעיה היא שלפני שנה וחצי קיבלתי אזהרה משוטר תנועה על דוח של 250 שקל ולדעתי גם 6 נקודות (אני לא זוכרת אם הנקודות נחשבות בהזהרה? איפה אני יכולה לבדוק את זה?) בכל מקרה זה אומר שאם אני אקבל את הדוח אני אצטרך לעשות קורס נהיגה מונעת מחדש? (עשיתי לפני שלוש שנים)?.

עו"ד שי גלעד

דו"ח אזהרה אינו נושא נקודות אך למשטרה סמכות להפוך אזהרה לדו"ח . בדרך כלל זה לא נעשה ולכן יוותרו הנקודות רק מהדו"ח החדש

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה