מאור דהן

השלתבות בנתיב השמאלי ופניה שמאלה כרכב ראשון בצומת

עמדתי ברמזור אדום כרכב ראשון בצומת על נתיב לכיוון נסיעה קדימה בעודי מאותת שמאלה על מנת להשתלב בנתיב השמאלי ומשם לפנות שמאלה, שוטר עצר אותי בטענה כי פניתי שמאלה מנתיב של נסיעה קדימה, מה שלא היה נכון-קודם השתלבתי בנתיב השמאלי ורק לאחר מכן פניתי שמאלה ,בתגובת הנהג כתוב בקנס "החלטתי לפנות שמאלה ברגע האחרון" השוטר טעה ב3 סעיפים בדו"ח:סוג רכב,צבע ומספר רכב, יש לי עילה לביטול הדו"ח?

עו"ד שי גלעד

את הפרטים הטכניים בדו"ח ניתן לתקן. הדו"ח לא יבוטל אך יש לך טיעונים טובים לניהול המשפט במטרה לקביעה כי אתה זכאי בתיק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה