נתי

קבלת דוח רגע אחרי העברת בעלות וחצי שנה אחרי המועד

קיבלתי דו" חניה 2 דקות אחרי העברת בעלות בעוד שהייתי בדרך מהדואר לכיוון הרכב ובזמן החניה אני לא עשיתי את העברה ,בנוסף קיבלתי את הדו"ח רק חצי שנה אחרי וכשבדקתי נתנו לי מספר מעקב של הדואר בכדי להוכיח לי ששלחו לי את הדו"ח, וכשהזנתי את הנתונים בדואר ישראל היה כתוב לי שהדואר הוחזר לשולח בגלל שלא מצאו את הכתובת שלי,רציתי לדעת א. על מי חל הדוח על החונה או על מי שהרכב היה בבעלותו? ב. מכיון שעבר חצי שנה העיריה לא מוכנה לתת לי אפשרות להישפט או לערר , ומי שעומד כנגדי זה חברת תשלומים שמינתה העירה שהם צוברים לי ריביות ולא מוכנים לשמוע גם על האפשרות להשפט.?

עו"ד שי גלעד

ניתן לפנות לבית המשפט בבקשה להארכת מועד להשפט. הנסיבות המתוארות מקימות עילה להענות חיובית לבקשה

נתי

אפשר בבקשה לינק או הסבר לאיך פונים באופן עצמאי לבית המשפט ובאיזה בית המשפט זה אמור להיות נידון (תעבורה או משהו אחר?) ותודה רבה על כל הסיוע אתם פשוט אלופים בלעדיכם הייתי משלם המון ריביות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה