אלי בובליל

חציית פס לבן ברחוב בן גוריון בני ברק בפנייה שמאלה לז'בוטינסקי.

רציתי לפנות שמאלה. הנתיב השמאלי היה חסום לתנועה בשל הרכבים שרצו להמשיך ישר ברמזור. וזה בעוד שהנתיב השמאלי לפונים ליד הרמזור היה פנוי לגמרי. המניע העיקרי שנאלצתי לעקוף בחציית פס לבן כדי להגיע לרמזור שהיה ירוק וריק מכלי רכב. כי הייתי לחוץ,אני מטפל מוסמך באדם פגוע נפש שאיחור אליו היה מוביל להתפרצויות כעס כלפי אשתו. לצורך העיניין הייתי במצב של רבע חרום. למעשה בכל יום אני נאלץ לעקוף פס לבן:אם זה רכב חוסם,אוטובוס שעוצר לא סמוך לתחנה,ספק סחורה עם משאית שחוסם את כל הנתיב.

עו"ד שי גלעד

לא נשאלה כל שאלה אך ברור הוא שחציית פס לבן היא עבירה חמורה . כדאי שתצא לדרך כמה דקות מוקדם יותר כדי לחסוך את הסיכון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה