גדיר

התיישנות או מחיקת עבירת תעבורה

אני שירתתי במשמר הגבול והשתחררתי לאחר סיום השירות . יש לי תיק תעבורה על נהיגה במהירות של41 קמ."ש מעל המותר נשפטתי ב17.5.2016 וקיבלתי קנס ותנאי לשנתיים רציתי להתגייס למשטרה ואז אמרו לי בלשכת הגיוס שלא אוכל להתגייס מאחר ותאריך ההתיישנות הינו 17.5.2023 .אבקש את עזרתך איך אני יכול להתגונן נגד זה ואין אוכל להתגייס , ומה אני אמור לעשות .ואיך אפשר לסדר את העניין שאוכל להתגייס למשטרת ישראל. תודה מראש.ואיך אפשר למחוק את התיק .נאמר לי התיק ימחק בחודש אוקטובר 2018 . תודה על העזרה והסיוע.

עו"ד שי גלעד

נראה שהמידע שקיבלת -משובש. בכל מקרה , עבירה משנת 2016 אינה מתיישנת ב-2018, בוודאי שאינה נמחקת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה