אבי רון

התיישנות קנס מצלמה א'3 על מהירות מפורזת

שלום, קבלתי דואר רשום לתשלום קנס, התאריך על המכתב הוא 13.3.2018 אבל העבירה היא בתאריך 8.10.2017. אחי אמר לי שאולי אפשר לבטל את הדוח בגלל התישנות. אני לא זוכר פרטים מדויקים כי עבר זמן מהתקרית. עבדתי בזמנו בחברת סלקום בתור טכנאי והיה לי רכב צמוד מסלקום. אם אני יכול לבקש לבטל את הדוח על התיישנות ?

עו"ד שי גלעד

אינך יכול כי הרכב שהיה רשום על שם חברה , הוסב תחילה משם החברה אליך . לפי השתלשלות העניינים כפי שתארת, ככל הנראה , עמדה המשטרה בלוח הזמנים שמונע טענת התיישנות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה