יהודה אבנעים

דוח על מהירות שצולם במצלמת דרך

2-שאלות 1-החברה קיבלה דוח על הרכב שלי מטעם העבודה על סך 1000 מה קורה ברגע שאני מעביר אותו על שמי? בדוח לא מצויין שיש נקודות 2- לאחרונה קיבלתי במצטבר 6 דוחות על אותו קטע כביש במהלך חודשיים ייתכן ויש עוד בדרך הדוחות הגיעו לאחר חודשיים שלושה סביר להניח שבמידה והייתי מקבל את הדוח מיד לא היה עוד דוחות מה אני יכול לעשות?

שי גלעד - משרד עו"ד

יהודה שלום, לשאלת הראשונה - ראשית מומלץ לוודא שאכן מדובר בעבירה ללא נקודות. לאחר שהדוח יועבר על שמך תקבל לביתך הודעת תשלום קנס על שמך. לאחר תשלום הקנס על ידך או בחלוף פרק הזמן הקבוע בחוק, תירשם עבירה זו בגיליון הרשעות התעבורה הקודמות שלך. לשאלתך השניה - כעת הדרך להתמודד עם הדוחות היא באמצעות הגשת בקשה להישפט עליהם. כמו כן, בימים אלה מתנהל תיק עקרוני בבית המשפט לתעבורה בעכו בעניין מצלמות המהירות. מומלץ להמתין ככל הניתן עד להכרעה בתיק הנ"ל, בתקווה שפסק הדין שינתן יסייע לך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה