אורי

נסיעה נגד כיוון התנועה

שלום, בערב חג שני של פסח בסביבות הצהריים קיבלתי דו"ח בסך 500 ש"ח בגין נסיעה נגד כיוון התנועה בכביש חד סטרי. אין עוררין לגבי העובדות. נכנסתי לכביש זה בצד הנכון ונסעתי כמעט עד סופו למוסך. כשיצאתי מהמסך חזרתי באותה דרך. היה רק רכב אחר שבא מולי. שאר הכביש היה ריק. הסברתי לשוטר כי ביציאה מהמוסך אין שלט המורה על כך שהכביש חד סיורי. השוטר ענה שהייתי חייב לזכור שהכניס לכביש יש תמרור. ביקשתי שירשום אזהרה אך כיוון שיש לי עברות קודמות הוא איננו יכול. מה ניתן לעשות על מנת לבטל את הדו"ח או לחילופין להקטין את הסכום (כאמור 500 ש"ח). האם מכתב למשטרה יעזור ? האם כדאי להישפט ? תודה מראש.

שי גלעד - משרד עו"ד

משנכנסת לכביש חד סטרי, היה עליך לדעת כי הוא כזה גם ביציאתך מהמוסך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה