חנוך

האם כדאי לבקש להישפט

קיבתי דוח על נסיעה באופניים חשמליות נגד כיוון התנועה ע"ס 500שח ושמונה נקודות . שלחתי ערעור ונעניתי בשלילה,שאלתי: האם כדאי לבקש להישפט ע"ז , ואם הישפט ע"כ האם יכולים גם להחמיר את העונש? (כמה חודשים קודם לכן קיבלתי קנס על נסיעה על המדרכה)

שי גלעד - משרד עו"ד

על מנת לשקול את הכדאיות להישפט יש לבחון את הדוח שנרשם, טיעוניך בבקשת הערעור, התשובה שקיבלת, הרשעותיך הקודמות ועוד. מרגע שביקשת להישפט בעצם "וויתרת" על העונש הקבוע בהודעת תשלום הקנס ובית המשפט יטיל את העונש שימצא לנכון בהתאם לנסיבות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה