שני

הודעת תשלום קנס על דוח מהירות שלא התקבל

שלום, קיבלתי היום לראשונה בדואר רשום הודעה על תשלום קנס + פיגורים+8 נק' בעבור דוח מהירות ע"י מצלמה שלא התקבל מעולם, תאריך העבירה שמצוין הוא לפני 9 חודשים. בנוסף אין פירוט של העבירה למעט טווח המהירות 21-30 ושם הרחוב. האם חלה התיישנות על הדו"ח ? ובאופן כללי מה עליי לעשות?

שי גלעד - משרד עו"ד

שני שלום, יש לבדוק את הסיבה לאי קבלת הדוח במועד. ככל שישנן השגות בעניין הדוח וברצונך להישפט על העבירה ניתן לפנות בעניין למרכז פניות נהגים במשטרה, ובמידת הצורך לפנות לבית המשפט לתעבורה בהליך של בקשה להארכת מועד להישפט על העבירה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה