אמיר

ביטול דוח לנהג חדש וצעיר

שלום רב, אני בן 18 יש לי רישיון מעל שנה, ללא עבירות קודמות, אתמול שוטר עצר אותי אחרי שלא עצרתי עצירה מלאה בעצור, והחליט לרשום לי דוח, לאחר כמה דקות החלטתי לבקש בנימוס הקלה, אחד השוטרים הלך לבדוק עם שותפו והשיב שהדוח כבר נכתב שידו כבולות והחוק מונע ממנו לבטל את הדוח למרות שהוא רוצה להפעיל שיקול דעת. האם כדאי לי לשלוח מכתב למשטרה עם הסבר מפורט על האירוע, מנסיונך האם זה עובד בדרך כלל? תודה רבה על זמנך מראש

שי גלעד - משרד עו"ד

אמיר שלום, אינך עומד בתנאים להמרת הדוח לאזהרה מבחינת וותק נהיגתך. כמו כן, לא ניתן להמיר באזהרה עבירה של אי ציות לתמרור עצור.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה