מתניה

בקשה להישפט למרות שאני אשם בבקשה להקל בחומרת הענישה

קיבלתי דוח על נסיעה בשוליים של. 25 מטרים לצורך הגעה לנתיב פנוי הפונה ימינה, השוטר נתן לי את מלוא חומרת העונש 750 ו6 נקודות. האם יש סיכוי לבקש להישפט ולבקש הקלה בעונש?

שי גלעד - משרד עו"ד

שוטר הכותב דו"ח מציין את העבירה שבוצעה. בצידה של כל עבירת קנס ישנו עונש קבוע, והשוטר לא מחליט מה העונש שיוטל. זכותך לבקש להישפט במסגרת הזמן הקבוע בחוק כל עוד הדוח לא שולם, אך יש לזכור כי מרגע שביקשת להישפט, בית המשפט אינו כבול עוד לגובה הקנס הקבוע בדוח, ויכול גם להחמיר בקנס ואף להטיל עונשים נוספים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה