נתנאל

שאלה בנוגע לשיטת הניקוד

אהלן קיבלתי דוח עם נקודות ב2015 עד כמה שזכור לי היה לי 14 נקודות מה שאומר שאמור להימחק לאחר כשנתיים מה שאומר שאם עד היום לא ביצעתי עברה אמור להיות לי אפס נקודות בבוקר בדקתי מול משרד הרישוי ואכן עדיין יש לי 4 נקודות שימחקו ב2019 איך יתכן? יכול להיות שבעבר היו עוד נקודות שפג תוקפן (ועשיתי מה שמוטל כמו קורס נהיגה מונעת) אבל עדיין שמורים במערכת ולכן וזה נוסף ל14 נקודות ויש סיכוי שהגיע ל24 נקודות ולכן 4 שנים תקופת המחיקה? אשמח לתשובה תודה רבה.

שי גלעד - משרד עו"ד

נתנאל שלום, הנקודות אינן נמחקות - אלא שתקפן הינו לתקופה מסויימת, במידה שלא נצברות עבירות נוספות ובמידה שהנהג ביצע את אמצעי התיקון שנדרש להם בגין הנקודות שניצברו. על מנת לתת מענה פרטני לשאלתך, יש צורך בעיון בתדפיס הניקוד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה