תומר סיון

איחור אוטובוס לתחנה בשעה

שלום, לפני כשבוע אוטובוס של אגד קו 843 איחר לתחנה איחור של שעה בהשוואה לזמן בו היה אמור להגיע לתחנה. כתוצאה מכך נאלצתי להמתין בחום שלא לדבר על בזבוז הזמן ועגמת הנפש. כשפניתי לאגד לבקשת פיצוי בגין האיחור הם טענו שהאוטובוס אכן יצא בזמן והאיחור נבע מנסיבות שלא תלויות בחברה כלל(שיפוץ כבישים חסימות וכו'). האם כאשר מדובר באיחור משמעותי שכזה, יש לי עילה לתבוע את חברת אגד בגין האיחור, או שאגד צודקים בטענותיהם ובמידה ואגיש תביעה קטנה היא עלולה להידחות?

שי גלעד - משרד עו"ד

תומר שלום, הפורום עוסק בתחום דיני התעבורה. תביעה לפיצוי הינה תביעה אזרחית - יש לפנות לעורך דין בתחום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה