נוי

איחוד או ביטול דוחות שלא מסיבה מוצדקת או כפירה בנסיבות

אדם צבר במהלך השנתיים האחרונות דוחות תנועה רבים הן של עיריות והן של משטרה. סך חובותיו מגיעים לכ-9,000 ש"ח. האם ישנה דרך או מסלול בו ניתן להגיש בקשה לתשלום ללא ריביות ו/או בקשה לאיחוד ו/או בקשה להקלות בתשלום?

שי גלעד - משרד עו"ד

נוי שלום, שאלתך אינה ברורה וחסרים פרטים מהותיים על מנת להשיב עליה. פורום זה אינו עוסק בדוחות עירייה. בעניין דוחות המשטרה, ככל שחלף הזמן להישפט על העבירות והנהג כבר הורשע ומדובר בחובות ולא בקנסות פתוחים, יש לפנות למרכז לגביית קנסות. כמו כן, במקרים מסויימים ובנסיבות מסויימות, ניתן לבקש מבית המשפט להאריך את המועד להישפט על העבירה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה