אלי

דוח על הפרעה לתנועה - מחאה במעבר חצייה

במהלך מחאה, חצינו את הכביש תוך החזקת שלטים, במעבר חצייה לא מרומזר, מספר רב של פעמים, ובכך האטנו את התנועה, שוטר נתן לנו דוח על הפרעה לתנועה, בטענה שעמדנו במעבר וחסמנו את הרכבים מלעבור. עבירה 21 ב' 3 האם הדוח הזה הגיוני? אם עברתי ועצרתי לכמה רגעים האם זה נחשב עבירה?

עו"ד שי גלעד

השאלה היא שאלה עובדתית. האם החצייה שלך הייתה חצייה רגילה במהלכם של דברים או שיש לראות בה הפרעה לתנועה. ניתן להביא שאלה זו להכרעת בית המשפט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה