דני

דוח על אופניים חשמליים

שלום. הבוקר יצאתי ממתחם רכבת ההגנה רכוב על האופניים החשמליים. לאחר 10 מטרים עוכבתי ע"י פקחי העירייה בטענה שנסעתי על המדרכה +נגד כיון תנועות הרכבים+ עם אוזניות ב2 האוזניים. הפקחית איימה בקנס של 1000 שח והחרמה של האופניים אם לא אגש איתה הצידה. שם היא המירה את האיומים לקנס של 100 שח בסהכ. אשמח לדעת מה זכויותי בנדון. אני מעוניין לערער על כך. היום ולא ניתן לחצות במקום זה את הכביש לצד השני בגלל גדר מפרידה. ולא ניתן שלא לנסוע על המדרכה במקום זה היות וזו היציאה היחידה ממתחם הרכבת. תודה

עו"ד שי גלעד

חובת רוכב אופניים לרכב על אופניו על הכביש אלא אם ישנו שביל מיועד לאופניים במקום. אם רכבת על המדרכה, לכאורה עברת עבירה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה