איתי סן

דו"ח בנושא שימוש בטלפון נייד כאשר הטלפון מונח במתקן קבוע

קיבלתי דו"ח על שימוש בטלפון נייד(סעיף 7140 - "נהגת ברכב הנ"ל ובעת שהרכב היה בתנועה אחזת או השתמשת בטלפון שלא באמצעות דיבורית"). בנסיבות של המקרה רשום רשום "..הבחנתי כי הנהג אוחז בידו הימנית טלפון נייד שמחובר לכבל לבן ואצבעותיו נוגעות במסך הטלפון..". אומנם היתה נגיעה במסך הטלפון, אבל תחילת המשפט "אוחז בידו הימנית טלפון נייד" היא שקר, כי הטלפון היה מונח על סטנד, ולא אחזתי בו כלל. האם יש רלוונטיות לעובדה שיש את אי-דיוק הזה ברישום הדו"ח, כסיבה הגיונית לבקשה להישפט?

עו"ד שי גלעד

כפי שכתבת, יש אלטרנטיבה נוספת בהוראת התקנה- השימוש בטלפון. אם השימוש בו ללא דיבורית, עברת לכאורה את העבירה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה