תאונה קלה ברכב חברה אשר חברת הביטוח מסרבת לשלם וכתוצאה מכך המקרה נגרר לבית המשפט. כיום הנני עובד בחברה חדשה הכוללת רכב ופגיעה ברשיוני תיצור בעיה.
שלום. לפני כ3 שנים בעודי נוסע למטפלת של הילדים נכנסתי לכיכר ולפתע הגיח משמאלי רכב (רכב חברה) וכתוצאה מכך נשרט בחלקו הימני. שנינו עצרנו בסמוך לכיכר ומכיוון שברכבי היו 2 ילדים בגיל שנה ו-4 אשר בכו ביקשתי ממנו להמתין רגע בכדי שאשים אותם אצל המטפלת אשר ממש בסמוך לכיכר והשארתי לו את המספר נייד שלי. הרכב שלי הינו רכב חברה ומכוסה בלוגו של החברה כולל הטלפון. כשחזרתי הנוהג לא היה אך בערב טלפן אליי והאשים אותי. החודש קיבלתי זימון למשפט מטעם משרד עו"ד המייצג את חברת הביטוח של הרכב שלי (מטעם העבודה הקודמת) ולבסוף לא התייצבתי למשפט מכיוון שבדיוק התחלתי מקום עבודה חדש. השבוע קיבלתי זימון נוסף להשפט בעוד כ-3 חודשים ובנוסף את התיק עם הדיון שנערך ובו מצויין שהשופט ביקש לזמן את 2 העדים (הנהג מטעם התובע גם לא הגיע לאותו משפט). בנוסף מצויין שהנהג דיווח במשטרה על אי מסירת פרטים. שאלתי היא האם אוכל במקרה זה לקבל עונש של קנס כספי ושלילה עקב הטענה לאי מסירת פרטים והאשמות על עבירות תנועה? מה עליי לטעון במשפט? תודה.
כפי שהבנתי ממה שנכתב, מדובר בתביעה אזרחית. אין בהליך שכזה אפשרות שישלל רישיונך.