מדמוני יוכבד

דוחות חניה הם טוענים שחניתי על המדרכה כאשר אני חניתי בכורכר ליד מלון הנסיכה כאשר האיזור שומם.

קיבלתי 3 דוחות חניה של 500 שח כ"א כאשר שניים מהם באותו היום. לאחר ערעור ביטלו לי 2 דוחות והמירו באזהרה ואת הדוח הראשון נדרשתי לשלם. השאלה שלי. א. האם יכולים ךחזור בהם מביטול הדוחות?? ב. האם אני יכולה לשלוח שוב מכתב לאחר התשובה שלהם.? כי הם טענו שבאפשרותי להשפט. ואני רוצה לשלוח שוב בקשה לביטול הדוח שלא הומר לאזהרב

עו"ד שי גלעד

אין פורום זה עוסק בדוחות חנייה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה