נהגת זהירה

קנס בגין נסיעה על קו הפרדה

בעת נסיעה בנתיבי איילון, ניסיתי לעבור לנתיב היציאה מנתיבי איילון אבל רכבים שנסעו במהירות מנעו ממני. מטרים רבים לפני שטח ההפרדה רכב האט ונתן לי להיכנס, נכנסתי לפני קו ההפרדה אבל בגלל שנסעתי באלכסון ארוך אז עליתי על קטע קטן בהתחלת קו ההפרדה. שוטר נתן לי דו"ח 250 ש"ח ואמר שזה ללא נקודות (הוא אמר שראה שעליתי על הקו רק בתחילתו). האם הדו"ח מוצדק לדעתך ?

עו"ד שי גלעד

עליה על קו הפרדה מדומה לכניסה בקיר . כמו שקרוב לודאי לא היית נוסעת לתוך קיר, כך גם האיסור לעלות על קו הפרדה רצוף.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה