גל

אי ציות לתמרור עצור בנסיבות מחמירות

שלום רב. אימי , נהגת בת 70 עם עבר נקי מעברות תנועה , לא עצרה בעצור וכתוצאה מכך פגעה ברכב נוסע.המקום היה רחוב קטן בקריות. כך שלא הסעה מהר. נהג הרכב היה במיון וחזק לביתו. מחר היא צריכה להגיע לחוקר.אודה אם תוכל לשתף אותי, מה בדרך כלל העונש על עבירה במקרה כזה? האם ישלחו לה את הרישיון? אודה מאוד לתשובה.

עו"ד שי גלעד

העבירה מחייבת פסילת מינימום בת שלושה חודשים אך אם עברה נקי והיא בעלת ותק נהיגה רב והפגיעות קלות, ישנה סמכות לרדת מפסילת המינימום

גל

תודה רבה על התשובה המהירה והבהירה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה