כרמלה

דוח על עצירה בחניית נכים למשך שניות

ביתי חנתה בחנית נכים על מנת להתחלף איתי משום שלא הרגישה טוב ביתי נמצאת בהיריון מתקדם. באזור לא היתה חניה בכלל, ועל מנת לא להפריע לתנועה עצרנו בחנית נכים. פתאום הגיחו של שוטרים ורשמו לי דוח על סך 1000 שח. פניתי במכתב לפניות נהגים על מנת להמיר להזהרה. קיבלתי תשובה שלילית. אני שילמתי את הדוח כדי לא לספוג קנס פיגורים. אני מעוניינת להישפט, האם זה אפשרי והאם כדאי.

עו"ד שי גלעד

עם תשלום הקנס למעשה הודת בעבירה ונשאת בעונש. עתה זה כמעט בלתי אפשרי להחזיר את הגלגל אחורנית

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה